Entorn

El nostre entorn

Ens trobarem en el cor del Parc Natural del Cap de Creus.

Poble envoltat de muntanyes, sota la mirada del castell de Sant Salvador i, molt a prop del Monestir de Sant Pere de Rodes.

La Selva de Mar forma part de la comarca de l’Alt Empordà, província de Girona, situat al interior de la península del Cap de Creus. El terme municipal té una extensió de 7 km i 48 m. d’altitud.

A 1,5 km. trobem el Port de la Selva a on podrem disfrutar de les seves platges i caletes salvatges, a 20 km. Cadaqués poble molt pintoresc a on es troba la Casa Dalí i el far del Cap de Creus. A 10 km. Llança i, molt a prop França.

Si fossin els meus ulls els que haguessin de transmetre amb paraules com és aquest petit poble empordanès que batega enmig de  valls, us diria que no deixeu de coneixe’l; custodiat per muntanyes que no deixen de vigilar-lo, que ha sabut lluitar i parar la mà de l'home aconseguint que sigui un lloc privilegiat. Poble tranquil, humil, amic dels que hi viuen, passejant pels seus carrers oblidem per uns moments tot allò que ens preocupa; escoltar el cant dels ocells, el perfum de les flors, la pau que ens envaeix  ens porta cap a la font dels Lledoners on podem gaudir d’una tranquil·litat i d’una frescor molt desitjada a les tardes caloroses dels mesos d’estiu.

 

RUTES

ACTIVITATS