Qui som

1965: Els meus estimats pares Josep i Carme van empendre amb sacrifici, perseverança i esforç el projecte de les seves vides: La Fonda Felip, una antiga i preciosa casa del segle XVI ubicada en un dels pobles més bonics de la Costa Brava, La Selva de Mar.

Originariament va ser la Fonda, però més tard la van ampliar a restaurant  per així fer prosperar el negoci.

Vint-i-cinc anys més tard, el 1990, em vaig fer càrrec del negoci gràcies a l'experiència i els valors tradicionals amb els quals he crescut i viscut des que era una nena. Durant 22 anys el negoci, la Fonda Felip, va funcionar com a tal, vaig continuar el què els meus pares m'havien ensenyat, però ara fa tres anys vaig decidir fer un canvi. Vaig apagar els fogons, temporalment, i vaig agafar-me un temps per a replantejar la meva vida i el negoci familiar, deixant només la Fonda. 

Ara per ara, estic entregada a la Fonda, renovant-la a poc a poc, donant-li el meu toc personal. Aquest procés lent però molt pensat, em dóna temps per anar implementant noves idees i afrontar amb il·lusió i energia, la tornada, potser, a la gastronomia. Els plats de casa, de tota la vida, de la meva terra, però amb un toc personal, diferent i modern. 

Vull agraïr als meus pares i a les meves filles Xènia i Abril, que hagin estat sempre ajudant-me, sense ells no ho hagués aconseguit. També vull donar les gràcies als meus amics, especialment a la Sílvia i a l' Enric a qui des del més profund reconec tota la seva paciència i suport ells m'han ajudat a convertir els problemes en reptes. Quan he après! 

Moltes gràcies a tots, i no puc acabar aquesta presentació sense esmentar el millor: VOSALTRES! els meus estimats clients, doncs, amb el vostre recolzament, ànim i opinions, que tant us agraeix-ho, heu fet que creixi professionalment dia a dia, sense vosaltres res hagues estat possible.

 

Amb carinyu,

Auri